2011-04-10

Tröja och väst

Hittade lite kul tyger på syfestivalen. Så här har några av dem blivit använda.

Fick lite inspiration från en tröja jag såg i senaste Sömnadsmagasinet. Det var någon marsmänniska på den o det vet nog inte Hugo vad det är ens men han vet vad en groda är. Gjorde en special med dragkedjeficka på magen.


Öppnar man fickan så hittar man en liten groda som man kan fästa upp med tryckknapp så han inte blir "hängig". ;) Om jag vill sysselsätt Hugo en stund så kan jag ju ta på honom västen, för han blev alldeles tokig i fickan..."öppa"...öppnar o tar ut grodan..."stinga"...jo så stoppar vi ner grodan och stänger...sen börjar vi om igen tills vi tog av västen. Haha!


Inspirerad av samma tröja ur Sömnadsmagasinet. Hugo helt tokig i den här, för han äääälskar grävmaskiner!


Har nästan sytt färdigt ett överdrag till trädgårdsdynorna. Behöver justera de rundade hörnen en aning till, sen ska jag köra så det ryker, så vi kan få sitta på fina omklädda dynor och fika ute i sköna vårluften. Må så gott alla! =)

En liten vit tunika...

...till en liten gullig tjej, har jag gjort. Den här lilla tjejen hade en tunika som hennes mamma tyckte var hemskt gullig, men den började bli för liten så de önskade sig en i en större storlek. Mamman tog ett foto och skickade till mig...


Så här blev den som jag sydde. Visst blev det snarlikt i alla fall? Mycket nöjd med tanke på att jag bara sett den gamla på foto innan jag sydde den här. Mamman och lillpluttan blev också nöjda. =)